duminică , iulie 14 2024

Transport Marfa Bacau International

Este rentabil un transport marfa Bacau international feroviar?

Adesea, cand auzim despre efectuarea unui transport marfa Bacau international, ne gandim la transportul rutier. Ei bine, marfurile pot fi transportate si cu trenul, iar un astfel de transport de marfa feroviar poate reprezenta uneori o solutie mult mai avantajoasa atat pentru expeditor cat si pentru destinatar.

Desi, destinatarul trebuie sa gaseasca o modalitate de a-si transporta ulterior marfa din gara, poate fi aceasta solutie mai avantajoasa.

In continuare vom discuta despre acest tip de transport de marfa feroviar, si va vom oferi argumente solide datorita carora, aceasta metoda de transport reprezinta o optiune foarte buna.

Transport marfa Bacau international feroviar: Avantaje

Exista suficient de multe avantaje pe care acest tip de transport le are de oferit. Tocmai datorita acestora, poate reprezenta solutia ideala pentru a importa marfa. Aflati in continuare care sunt unele dintre avantajele acestui tip de transport:

1. Transportul pe calea ferata este ecologic, cu emisii scazute de gaze de evacuare

Astazi, ingrijirea planetei noastre este pur si simplu o necesitate. Din punct de vedere al mediului, transportul feroviar de marfa este o optiune excelenta de transport atat in ​​comparatie cu transportul aerian, cat si cu combinatia de transport maritim si mai ales rutier.

Avantajul major de mediu al transportului feroviar de marfa este reprezentat de reducerea emisiilor de esapament. Cand se compara emisiile de CO2 ale diferitelor moduri de transport, este clar ca transportul feroviar de marfa este cel mai bun castigator.

Un bun exemplu este reprezentat de distanta dintre China si Europa de Nord, unde transportul aerian de marfa consuma 139 de tone de CO2. Combinatia dintre mare si aer consuma aproximativ 77 de tone de CO2.

Transport Marfa Bacau InternationalTransportul feroviar de marfa consuma insa doar cinci tone de CO2. Se poate vedea asadar, de ce transportul feroviar este mai bun pentru mediu. Am dat acest exemplu deoarece, multa marfa care ajunge in tara noastra (si nu numai), provine din China.

Chiar si marfa pe care o achizitioneaza firmele din tara noastra de la firme europene, tot din China provine in mare parte.

2. Transportul feroviar de marfa este rapid si fiabil, cu termene scurte de livrare

Un transport marfa Bacau international feroviar, comparativ cu transportul maritim de exemplu, este un mod de transport rapid si foarte fiabil, cu timpi de livrare mai scurti, mai ales pe distante lungi precum in exemplul anterior mentionat.

Acesta poate fi un alt motiv suficient de intemeiat datorita caruia, acest tip de transport de marfa poate in orice moment sa reprezinte o alegere foarte buna.

3. Transportul feroviar de marfa este sigur si eficient cu urmarirea prin GPS

In ultimele doua decenii, siguranta feroviara s-a imbunatatit semnificativ. Astazi, transportul feroviar de marfa este considerat a fi una dintre cele mai sigure solutii de transport.

Cu investitiile continue in infrastructura feroviara, caile ferate, rutele, terminalele si statiile de trecere a frontierei, observam o imbunatatire semnificativa a performantei generale a transportului feroviar de marfa.

Cu urmarirea prin GPS in trenuri, marfurile sunt protejate in tranzit si sunt evitate pierderile sau furtul acestora. Deoarece transportatorii sunt capabili sa identifice locatia exacta a transporturilor clientilor lor si sa urmareasca etapele de referinta, ei pot, de asemenea, sa ofere informatii detaliate despre pozitia containerului si sa detecteze daca se intampla ceva neasteptat in timpul transportului.

4. Nu exista ambuteiaje

Nu in ultimul rand, mai trebuie sa aflati un avantaj al acestui tip de transport marfa Bacau international feroviar. Transportul rutier poate fi afectat negativ de congestionarea traficului si poate prelungi timpii de livrare.

Transportul feroviar pe de alta parte, este lipsit de congestionarea traficului si ofera o optiune de transport mai organizata. Acest lucru face ca timpii de livrare sa fie mai previzibili.

Datorita tuturor avantajelor enumerate in randurile anterioare, nu putem decat sa ajungem la o singura concluzie. Transportul feroviar international de marfa, este foarte rentabil, si cu siguranta va deveni din ce in ce mai des utilizat.

Check Also

duba transport

Utilizati o duba transport

Utilizati o duba transport Ideea principala este ca transportul obiectelor sa se desfasoare intr-un timp …

Close