miercuri , februarie 28 2024

Restaurant Rasnov

Restaurant Rasnov cu specific traditional

Foarte multi consumatori prefera un Restaurant Rasnov tip coliba. Acest tip de restaurant prezinta particularitati specifice. Dispune de o gama diversificata de preparate culinare. In aceasta categorie intra foarte multe pregatiri culinare alese. Sunt gustari traditionale taranesti. Preparatele culinare favorite ale consumatorilor sunt: carnatii afumati, lebarul, pastrama, toba, jumarile dar si branzeturile si ceapa rosie. Pot fi comandate si supe si ciorbe.

Antreurile, cum ar fi: mamaliga cu branza, tocanita, bulzul sau ciulamaua sunt preparate de cei care doresc sa deguste preparatele traditionale. Cele mai solicitate garnituri sunt: legumele asortate, cartofii taranesti si piureurile.

Restaurant RasnovVa recomandam Meniurile Rasnov

La un Restaurant Rasnov au loc degustari de vinuri. Pot fi si vinuri varsate, la carafa, in functie de solicitarile clientilor. Exista si o gama variata de tarii cum ar fi tuica, rachiul, palinca, sau afinata si visinata. Se vor satisface si cele mai rafinate gusturi si cele mai exigente cerinte ale clientilor. La un restaurant din Rasnov tip coliba, in fiecare seara, au loc programe folclorice. Si un restaurant prezentat sub forma unui han ofera turistilor sortimente culinare diferite.

In localitatea Rasnov exista si un restaurant cu specific vanatoresc. Consumatorii aleg preparatele culinare din vanat cum ar fi cele din iepure, cerb, urs sau rata salbatica.

Alege Restaurant Rasnov

Exista si specific pescaresc. Preparatele din peste sunt pregatite de o echipa specializata in preparate cum ar fi crapul, pastravul, morunul sau pastruga. In Rasnov exista si un restaurant-zahana specific. Specialitatile sunt reprezentate de produsele neportionate. Insa exista si o alta gama diversificata de sortimente culinare cum ar fi cirobele, borsurile, tochiturile si salatele. Pentru vegetarieni exista oferte speciale de preparate culinare. Sortimentele de produse culinare se pregatesc, in special, din lapte si oua.

La noi gasiti si servicii de Catering Rasnov pentru orice tip de eveniment.

Exista, insa si sortimente preparate din carne de pasare sau preparate din carne de vaca. Multi consumatori vegetarieni prefera pastele fainoase, orezul, precum si preparatele din legume. In bucatarie se prepara si dulciuri. Si inghetata este preferata de tot mai multi consumatori.

Check Also

Trupa Cover

Trupa Cover

Trupa cover pentru un eveniment de succes Trupa Cover – Crearea atmosferei perfecte pentru evenimentul …

Close