miercuri , octombrie 4 2023

Ochelari Copii

Ochelari Copii

Daca ochii nu au un aspect normal se vor folosi Ochelari Copii. Astfel, se va corecta vederea de la o varsta frageda. Copilul va avea o vedere normala de-a lungul intregii vieti. Dupa nastere se va proceda la un prim control oftalmologic. Este primul pas pentru a asigura vederea micutului.

Ochelari CopiiVazul este cel mai important simt. Orice informatie primita este inregistrata cu ajutorul ochiului. In acest mod se preiau informatiile scrise, imaginile, culorile. Cu ajutorul ochilor se apreciaza atat apropierea cat si distanta. Se observa si miscarea obiectelor. Nou nascutul are, la inceput, vederea neclara. El poate doar sa distinga lumina de intuneric.

Cu timpul vederea se imbunatateste. Cel mic incepe sa distinga culorile. Este un proces care presupune continuitate pana in jurul varstei de sapte ani. Calitatea vederii este extrem de importanta. In acest scop, se vor efectua consultatii specializate la cabinetele de Oftalmologie Copii Brasov. Pentru parinti este foarte dificil sa aprecieze ei singuri daca copilul vede bine.

Check Also

Medic Stomatolog Brasov

Medic Stomatolog Brasov

Medic Stomatolog Brasov Alegeti mereu un Medic Stomatolog Brasovc. Acest profesionist va va sta mereu …

Close