joi , februarie 22 2024

Condus Defensiv

Condus defensiv

Ar trebui sa tineti cont de normele de Condus Defensiv. Procedand astfel, veti fi mereu in siguranta. Multe dintre accidentele rutiere au loc datorita faptului ca soferii nu tin cont de aceste norme. Ei obisnuiesc sa foloseasca o viteza nerecomandata. De asemenea, ei nu acorda prioritate sau depasesc neregulamentar. Condusul defensiv scade posibilitatea ca aceste lucruri sa aiba loc. Exista cateva norme de care ar trebui sa tineti cont, astfel incat sa conduceti in siguranta.

Condus defensiv

Condus DefensivNu uitati sa va examinati cu atentie masina. Verificati rotile acesteia, dar si nivelul uleiului. Puteti sa mai aruncati o privire si asupra luminilor masinii. Aceste lucruri sunt important de a fi verificate in special in situatia in care trebuie sa plecati din localitate. Nu uitati ca centura va poate salva viata. Nu conduceti niciodata fara a va pune centura de siguranta. Obligati toate persoanele din masina sa-si puna centura de siguranta. Chiar si la o viteza de 60 km/h pot aparea accidente. Acesta este motivul pentru care centura trebuie pusa mereu.

Atunci cand sunteti in trafic, ar trebui sa va faceti cat mai vizibili. De importanta vizibilitatii va poate asigura orice instructor de Condus Defensiv. Puteti aprinde luminile de intalnire chiar si pe timp de zi. Semnalizati-va mereu toate intentiile. O masina cu farurile aprinse este mult mai vizibila. Nu ezitati sa semnalizati chiar si in situatia in care intalniti pietoni.

Condus defensiv

Concentrati-va mereu pe sofat. Nu faceti alte lucruri atunci cand sofati, astfel incat sa fiti in siguranta mereu. Atunci cand conduceti ar trebui sa fiti cat mai calmi. Nu raspundeti niciodata provocarilor altora. De asemenea, nu intrati intr-o competitie cu voi insiva. Aceste lucruri duc de foarte multe ori la accidente si veti avea de pierdut. La maximum 10 secunde, ar trebui sa va asigurati in oglinzi. Nu uitati ca atunci cand ajungeti in intersectii sa reduceti viteza.

Condus Defensiv – Nu ar trebui sa aveti mai mult de 40 km/h atunci cand intrati in intersectie. Intre voi si cel din fata voastra ar trebui sa fie minim 2 secunde distanta. Un alt lucru important este anticiparea evenimentelor. Urmariti ceea ce se intampla in fata voastra pentru a face acest lucru.

Check Also

Trupa Cover

Trupa Cover

Trupa cover pentru un eveniment de succes Trupa Cover – Crearea atmosferei perfecte pentru evenimentul …

Close