duminică , iulie 14 2024

Apartamente De Vanzare Sanpetru

De ce trebuie sa alegem noile apartamente de vanzare Sanpetru?

Persoanele care studiaza piata imobiliare de apartamente de vanzare Sanpetru, pot vedea diverse oferte. Exista atat anunturi ale celor care vand apartamente vechi, cat si anunturi ale dezvoltatorilor imobiliari care vand apartamente recent construite.

Recomandarea constructorilor este aceea de a va orienta spre un apartament recent construit. Apartamentele din blocurile vechi au multe dezavantaje, iar unele sunt enumerate in acest articol. Inainte de toate, vom enumera pe scurt unele avantaje ale apartamentelor noi.

Apartamente de vanzare Sanpetru noi

Fara doar si poate, apartamentel noi reprezinta prima optiune pentru cei care se afla in cautarea unui apartament. Apartamentele noi au o multime de avantaje in fata apartamentelor aflate in cladirile vechi.

In primul rand, apartamentele noi sunt mai spatioase in comparatie cu cele vechi, dezvoltatorii optand pentru conceptul open space. Aceste apartamente noi au de asemenea toate instalatiile (sanitare, termice, electrice) noi, si obiecte sanitare noi. Nu acelasi lucru poate fi spus despre toate apartamentele vechi, iar inlocuirea acestora ar fi o cheltuiala in plus.

Apartamentele noi sunt de obicei sunt aflate in diverse blocuri din cartierele rezidentiale. Atmosfera este diferita acolo, poate exista si un sistem de monitorizare video pentru o mai buna securitate a locatarilor.

Exista dupa cum se poate vedea, multe avantaje care pot fi asociate cu apartamentele noi. Acestea au fost doar cateva exemple prezentate pe scurt.

Dezavantaje apartamente in blocuri vechi

De partea cealalta, alegerea unor apartamente de vanzare Sanpetru poate fi o alegere inspirata in anumite cazuri. Exista proprietari care nu intampina probleme si care sunt satisfacuti de achizitie.

Cu toate acestea insa, apartamentele situate in blocurile vechi au mai multe dezavantaje:

1. Instalatii invechite

Dupa cum bine cel mai probabil stiti, durata de viata a unui bloc este de cateva zeci de ani. In cazul in care apartamentul vechi pe care doriti sa il cumparati nu a fost renovat, luati in considerare schimbarea tuturor instalatiilor.

Nu putine au fost cazurile in care in apartamentele care se aflau in imobile vechi au fost gasite probleme legate de igrasie, de instalatii sau chiar structura interioara.

Apartamente De Vanzare SanpetruCele mai afectate zone din imobilele vechi sunt de obicei apartamentele care sunt amplasate la parterul imobilului si de la ultimul etaj, unde apa se infiltreaza mai usor. Datorita acestui fapt, tevile de scurgere vechi trebuie sa fie verificate. De asemenea, este recomandat sa va documentati referitor la istoria locului in ceea ce priveste instalatiile sanitare si electrice, precum si izolarea termica si hidroizolatia.

Hidroizolatiile trebuie mentionat faptul nu sunt un moft, ci o necesitate. In cazul in care apa se infiltreaza in pereti, structura apartamentului va fi profund afectata.

2. Risc de cutremur

Nu trebuie sa fiti mari ingineri ca sa va dati seama ca un bloc vechi de doua – trei decenii (sau chiar mai mult), are mai mari probleme in cazul unui cutremur decat un apartament care abia a fost construit.

3. Nevoia de renovare

Daca va ganditi sa optati pentru un apartament aflat intr-un imobil vechi trebuie sa stiti ca exista si posibilitatea de a fi necesara renovarea acestuia. In acest caz, va fi va fi necesara de asemenea cheltuirea unor sume de bani. Veti avea de asemenea de suportat o situatie nu tocmai prietenoasa, datorita renovarii si deranjului care este asociat cu aceasta.

Concluzie

Se poate vedea un amanunt foarte interesant cand vine vorba despre apartamente de vanzare Sanpetru (si nu numai). Este mult mai indicat sa optati pentru apartamente noi in conditiile in care sunt asociate cu foarte multe avantaje.

Apartamentele aflate in blocurile vechi in schimb, pot avea diverse probleme si pot necesita reparatii si investitii.

Check Also

Imobiliare Brasov

Imobiliare In Brasov

Imobiliare In Brasov Atunci cand doriti sa gasiti o locuinta ideala pentru dvs, cat si …

Close