duminică , iulie 14 2024

Termopane Brasov

Cine are nevoie de usi si geamuri termopane Brasov?

Majoritatea persoanelor care isi construiesc o casa, aleg usile si geamurile termopane Brasov. De asemenea, cei care locuiesc la bloc, atunci cand isi renoveaza apartamentele si schimba ferestrele, le aleg pe cele cu geamuri termopan.

De cele mai multe ori, cei care cumpara apartamente vechi pe care doresc sa le renoveze inainte de a se muta, procedeaza in acest fel. Si cei care deja locuiesc in apartamente de mai mult timp, cand doresc sa faca o schimbare, pot opta pentru astfel de ferestre. Usile cu geam termopan le aleg pentru iesirea pe balcon.

Termopane BrasovMulti dezvoltatori imobiliari aleg de asemenea ferestrele cu geamuri termopane pentru blocurile pe care le construiesc. Daca sunt implicati in proiecte care presupun construirea unor case, aleg aceste ferestre, dar si usi cu geam termopan.

Exista de asemenea proprietari de locuinte care doresc sa le vanda. Pentru a obtine un pret mai bun in schimbul acestora, aleg sa inlocuiasca ferestrele cu tamplarie din lemn si geam simplu, cu ferestre cu geamuri termopane. Majoritatea cumparatorilor dorescs sa se mute in case sau in apartamente care au astfel de geamuri.

Avantajele geamurilor termopane Brasov

Geamurile termopane sunt alcatuite in general din doua straturi de sticla, care sunt separate de un spatiu (camera de aer) umplut cu gaz inert precum argonul de exemplu. Exista si geamuri care sunt prevazute cu trei straturi de sticla si cu doua camere de aer umplute cu gaz inert precum argonul.

Acestea sunt mai eficiente din toate punctele de vedere decat cele cu doua straturi de sticla, insa si acelea fiind standard, sunt mult mai eficiente in comparatie cu geamurile traditionale.

Cat despre profilele acestor geamuri, sunt din PVC sau din aluminiu, dar majoritatea proprietarilor aleg PVC-ul deoarece ofera mai multe avantaje, iar costurile sunt mai mici.

Ideea de a instala astfel de geamuri este grozava luand in considerare multiplele avantaje pe care le pot oferi. Vom enumera cateva astfel de avantaje in cele ce urmeaza:

1. Izolatie termica imbunatatita

Producatorii de geamuri termopane Brasov scot pe piata astfel de produse pentru a reduce pierderile de caldura din interiorul cladirilor pe durata sezonului rece. Acestea sunt utile si pentru a pastra racoarea in interior in pe durata verii.

Acest lucru este posibil datorita camerei de aer (spatiului umplut cu gaz inert precum argonul), care actioneaza ca o bariera termica suplimentara si impiedica transferul termic dintre mediul interior si cel exterior, si invers.

Aceasta izolatie termica imbunatatita joaca un rol decisiv in ceea ce priveste reducerea consumului de energie si costurile de incalzire si racire pe tot parcursul anului.

2. Izolatie fonica

De asemenea, in momentul in care vine vorba despre avantajele geamurilor termopan PVC Brasov, putem aduce izolatia fonica in discutie. Nu exista geamuri care sa fie mai eficiente din acest punct de vedere decat cele termopane.

Acest lucru se datoreaza de asemenea camerei de aer (spatiului umplut cu gaz inert precum argonul), care absoarbe si amortizeaza zgomotele exterioare. Astfel, aceste geamuri va pot oferi un mediu mai linistit si mai confortabil in interiorul casei sau cladirii.

3. Siguranta si securitate sporita

Unul dintre avantajele semnificative ale geamurilor termopane Brasov este ca pot fi deosebit de eficiente in ceea ce priveste siguranta si securitatea.

Aceste geamuri sunt special fabricate cu scopul de a fi mai rezistente in comparatie cu geamurile obisnuite (cu un singur strat de sticla). Astfel, va pot oferi un nivel mai ridicat de siguranta si securitate.

Ca sa va faceti o idee, in cazul spargerii unui geam termopan, fragmentele raman adesea lipite de stratul intermediar, ceea ce reduce riscul de accidente si raniri.

Cand se sparge un geam simplu, bucati de sticla si cioburi cad peste tot in jur, astfel ca riscul de accidente si raniri este foarte mare.
Si in ceea ce priveste securitatea, aceste geamuri sunt ideale. Sunt mai greu (aproape imposibil) de deschis de catre hoti, datorita sistemelor performante de inchidere.

In plus, exista astfel de geamuri care au maner ce se blocheaza cu cheia, la fel ca la usa, astfel ca nu poate fi deschis nici din casa, fara a avea cheia introdusa. Deci, si din acest punct de vedere merita sa faceti o astfel de achizitie.

Check Also

Mobila La Comanda Brasov

Mobila La Comanda Brasov

De unde pot cumpara mobila la comanda Brasov? Ideea de a cumpara mobila la comanda …

Close