miercuri , februarie 28 2024

Optica Medicala

Optica Medicala

Ramele pentru ochelari se pot achizitiona de la centrele de Optica Medicala. Aspectul estetic este foarte important. Optometristii sunt specialistii care ofera cele mai bune sfaturi in domeniu. Pentru a alege rama de ochelari potrivita se au in vedere mai multe criterii. Aceste criterii sunt: varietatea de culori, durabilitatea, luminozitatea, brandurile preferate si pretul.
Materialele din care sunt confectionate ramele sunt: plastic, metal, lemn, argint. Este recomandat a se cere sfatul unui optometrist din cadrul unui Cabinet Oftalmologic Brasov cand se achizitioneaza perechea de ochelari potrivita. Rama din plastic este o alegere potrivita. Culorile acesteia sunt vii.

Optica MedicalaRamele din plastic au nuante deschise. Prezinta si anumite dezavantaje, comparativ cu ramele din metal. Ramele din plastic se sparg mult mai usor decat ramele metalice. Isi pot schimba culoarea. Ramele din plastic imbatranesc mai repede in timp. Ramele din metal pot fi confectionate din mai multe materiale. Pot fi rame din titan, din otel inoxidabil, din inox chirurgical sau rame din aluminiu.

Check Also

Medic Stomatolog Brasov

Medic Stomatolog Brasov

Medic Stomatolog Brasov Alegeti mereu un Medic Stomatolog Brasovc. Acest profesionist va va sta mereu …

Close