duminică , iulie 14 2024

Ferestre Brasov

La ce avantaje ma pot astepta de la ferestre Brasov din lemn?

Atunci cand soseste momentul prielnic pentru inlocuirea usilor si a ferestrelor, puteti opta pentru usi si ferestre Brasov din lemn. In ciuda faptului ca usile si ferestrele termopane sunt cele mai populare in prezent, lemnul ramane mereu o optiune. Si realist vorbind nu este doar o simpla optiune ci poate fi solutia perfecta pentru foarte multe locuinte.

Acesta este un articol dedicat in totalitate tamplariei pentru usi si ferestre din lemn. Cititi pana la final daca urmeaza sa cumparati usi sau ferestre. Aveti sansa de a descoperi cele mai importante avantaje ale acestui tip de tamplarie, dar si unele dezavantaje.

Avantaje ferestre Brasov si usi cu tamplaria din lemn

De ce sa alegeti ofertele de Ferestre Brasov? Contrar a ceea ce ati putea crede mai ales ca vedeti mai multe ferestre si usi termopane decat din lemn, lemnul are foarte multe avantaje de oferit. Iata cateva exemple!

1. Izolatie

Ferestre BrasovProbabil va amintiti de la scoala ca lemnul este un material considerat a fi prost conductor de caldura. Evident, acest lucru il face o alegere perfecta pentru izolatie. Ramele din lemn de calitate sunt de fapt cei mai buni izolatori disponibili astazi. Lemnul este un material care asigura de 400 de ori mai multa izolatie decat otelul si de 1.800 de ori mai mult decat ferestrele cu rame din aluminiu.

Pe termen lung, ferestrele cu rame din lemn de esenta tare se pot dovedi o alegere deosebit de utila. Veti putea sa economisiti bani importanti pentru ca platiti mai putin in fiecare pentru energia consumata. In plus, ferestrele cu rame din lemn sunt excelente in oprirea sunetelor din exterior. Si in acest caz, ferestrele cu tamaplaria din lemn sunt mai eficiente decat toate celelalte cu tamplaria din alte materiale.

2. Estetica

Nu putine persoane sunt cele care inainte de toate pun estetica pe primul loc. Aici trebuie sa recunoastem faptul ca ferestrele din lemn sunt exceptionale din punct de vedere estetic. Materialele naturale au o frumusete unica si de aceea majoritatea ramelor de ferestre incearca sa le imite aspectul. Aici ne referim inclusiv la culoare.

3. Durata de viata

Cercetarile au aratat din nou ca ferestrele din lemn de calitate dureaza mult mai mult si au un cost de viata mai mic. Cu o ingrijire adecvata, lemnul va dura toata viata. Acest lucru nu se poate spune despre tamplaria din diverse alte materiale cum ar fi aluminiul sau pvc-ul. Si nu uitati, ferestrele din lemn nu sunt predispuse la rugina, un factor decisiv pentru multe locatii, in special pentru cele cu un nivel ridicat de umiditate.

Exista si dezavantaje

Cand vine vorba despre usi si ferestre Brasov care au tamplaria din lemn, exista si dezavantaje. De fapt, toate tipurile de tamplarie au atat avantaje cat si dezavantaje.

Referitor la tamplaria din lemn mentionam intretinerea acesteia. In comparatie cu pvc-ul de exemplu, tamplaria din lemn necesita intretinere. Este nevoie ca periodic ramele ferestrelor din lemn sa fie intretinute. Aici ne referim la vopsirea periodica a acestora, pentru a arata ireprosabil.

Sa nu uitam nici de faptul ca lemnul trebuie sa fie periodic tratat impotriva insectelor dar si a altor daunatori. Din acest motiv multe persoane aleg sa se fereasca de aceasta tamplarie Brasov din lemn. Unele persoane in schimb nu sunt deranjate de ideea de a-si trata periodic ramele usilor si a ferestrelor din lemn.

Check Also

Ferestre Termopan Brasov

Ferestre Termopan Brasov

De ce as alege ferestre termopan Brasov? Majoritatea proprietarilor de case, apartamente si alte cladiri …

Close