joi , noiembrie 30 2023

Brichete De Lemn

Brichete de lemn

Incalzitorul termic Brichete De Lemn are ca baza de fabricare exploatarile agricole. Procesul de brichetare este unul complex. Este o adevarata industrie in adevaratul sens al cuvantului, in continua dezvoltare. Fluxul tehnologic implica folosirea echipamentelor de ultima generatie.

Exista linii de brichetare in cadrul fabricilor care au ca obiect de activitate prelucrarea lemnului, in cantitati mari. Se vor utiliza : prese de brichetat, masini de ambalat brichete, tocatoare, silozuri, ventilatoare si sisteme de eliminare a prafului. De regula, puterea electrica instalata se situeaza intre douazecisicinci si treizecisicinci de kilowati.

Brichete de lemn

Presa de brichetat este o componenta esentiala a unei linii generale de brichetat. Este esentiala pentru fabricarea calitativa a combustibilului termic denumit Brichete De Lemn. Acest utilaj are caracteristici tehnice specifice. Diametrul brichetelor obtinute, in urma procesului de fabricare, va fi de optzeci de milimetri.

Brichete De LemnLungimea maxima a unei brichete de lemn va fi de douasutecincizeci de milimetri. Puterea motorului electric al unei prese de brichetat este de douazecisidoi de kilowati. Greutatea unei prese este de aproximativ douamiicincisute de kilograme. Aceste utilaje, foarte importante in procesul tehnologic de brichetare pot avea si alte dimensiuni. Aceste specificatii tehnice se stabilesc in functie de cantitatea de rumegus prelucrata.

Exista o masina speciala de ambalat brichete. Produsul finit, obtinut in urma operatiunii de prelucrare, trebuie ambalat. Trebuie asigurate conditiile optime de pastrare a acestui combustibil termic. Transportul si livrarea se vor face in cele mai bune conditii. Utilitatile acestei masini de ambalat brichete sunt multiple. Ca si cerinte tehnice aceasta masina prezinta randament crescut. La o singura utilizare se ambaleaza zece saci de brichete. Greutatea maxima admisa este de douasutedouazeci de kilograme. Masinile de ambalat brichete sunt dotate cu senzori de supraincarcare a sacilor.

Brichete de lemn

Liniile de brichetare au specificatii tehnice diferite. In esenta, scopul este acelasi, si anume fabricarea de Brichete De Lemn. Insa, aceste linii de brichetare sunt, la randul lor, fabricate de producatori diferiti. In cadrul procesului de confectionare a acestor linii speciale, fiecare producator acorda o atentie deosebita unei componente anume. De exemplu, exista un spectru larg de ventilatoare. Posibilitatile de alegere a pieselor componente ale unei linii de brichetare sunt multiple.

Check Also

Servicii Pentru Amenajare Locuinta Brasov

Servicii Pentru Amenajare Locuinta Brasov

Cand ne orientam spre servicii pentru amenajare locuinta Brasov? In fiecare zi, mai ales in …

Close