duminică , iulie 14 2024

Analize Medicale Brasov

Analize medicale Brasov necesare pentru scoala de soferi

Daca vrei sa faci scoala de soferi, mai intai de toate ai nevoie de efectuarea unui set de analize medicale Brasov. Ai nevoie de asemenea si de o testare psihologica si de obtinerea cazierului judiciar.

Cel mai mult timp insa vei petrece la vizita medicala. Tocmai din acest motiv vei afla care sunt analizele medicale care sunt necesare pentru fisa de inscriere la scoala de soferi. Deci, daca inca nu te-ai inscris la scoala, trebuie sa citesti acesta articol pana la final. Iti va fi de mare ajutor.

Analize medicale Brasov pentru scoala de soferi

Asadar, in primul rand trebuie sa stii ca iti va fi analizata vederea. Este firesc acest lucru pentru ca trebuie sa ai o vedere perfecta pentru a putea conduce. In plus, vei conduce si pe timpul noptii. Deci pentru siguranta ta si a celorlalti participanti la trafic, ai nevoie de o vedere perfecta.

Analize Medicale BrasovDaca in schimb prezinti probleme in ceea ce priveste sensibilitatea la contraste, sau suferi de diplopie, nu primesti avizul medicului.

Tot pentru fisa de inscriere la scoala de soferi, va trebui sa treci si de o testare a auzului. Testul auditiv este extrem de important pentru ca trebuie sa auzi in trafic claxoanele. Mai mult, trebuie sa auzi si sa te feresti din calea masinilor de politie, pompieri sau salvare cand au sirenele pornite.

Nu in ultimul rand, este necesara testarea psihologica. Aceasta testare iti va verifica viteza de reactie la situatii neasteptate, precum si aptitudinile cognitive. In urma acestei testari va fi stabilit gradul tau de perceptie. Se vor stabili si atentia concentrata si distributiva, abilitatile de sincronizare si gandirea ta.

Efectuarea analizelor

Aceste analize medicale Brasov necesare pentru scoala de soferi se efectueaza in anumite clinici medicale. Chiar daca nu discutam despre analize de sange, totusi, ele sunt deosebit de importante.

Trebuie sa te asiguri ca alegi o clinica renumita din oras, unde sa poti avea parte de o evaluare medicala perfecta. Vei gasi pe Google informatii despre clinicile din oras care te-ar putea ajuta cu o asemenea evaluare. Vei putea sa ceri informatii si de la scoala de soferi.

Check Also

Cabinet Dentar Brasov

Cabinet Dentar Brasov

Cum Alegi Un Cabinet Dentar Brasov? Este important sa va orientati catre un Cabinet Dentar …

Close